DTU samler 25 virksomheder til debat om cirkulær økonomi

Tirsdag den 5. februar 2019 samles over 25 virksomheder på DTU for at få førstehåndserfaring med en række værktøjer, som kan hjælpe med cirkulær økonomi i deres forretninger. Værktøjerne, der dækker alt fra forretningsmodeller, produktudvikling, værdikædesamarbejde, digitalisering og bæredygtighedsscreening til lukning af produktsløjfen, bliver vist frem, så deltagerne kan prøve dem af i løbet af den interaktive workshop.

Workshoppen er den sidste i en række af fem nationale ”CE Tools Try-Out” workshops, som den nordiske forskningsprojekt, CIRCit, har organiseret i løbet af vinteren. De foregående fire workshops i Helsinki, Reykjavik, Göteborg og Oslo har givet virksomhedsrepræsentanter fra hele Norden mulighed for at lære mere om, hvordan man kan udvikle fra CE-Mål til CE-Aktion ved hjælp af de værktøjer, som er under udvikling i CIRCit-projektet.

CIRCit-projektet er et 3½-årigt forskningsprojekt, støttet af ”Nordic Green Growth Initiativet”. Projektet ledes af DTU (DK) og er kørt i samarbejde med RI.SE (S), NTNU (N), Innovation Center Island (IS) og Teknologi Industrier af Finland (FI). Desuden involveres 15 nordiske virksomheder i tæt samarbejde med forskerne i udviklingen af metoderne.

Kontaktperson (projektleder): Professor Tim McAloone, tmca@dtu.dk, 2620 7730.

 

Publicerat först i ELEKTRONIKFOKUS 2019-02-04.